Sürdürülebilir Satıcılardan 9 Çevre Dostu Kartvizit

  • Bunu Paylaş
Callie Allen

Sürdürülebilirliği savunurken müşterileriniz üzerinde kalıcı bir etki bırakmak istiyorsanız, kartvizit seçiminiz önemlidir. Tasarımdan metne kadar, kişinin profesyonel görünümü hakkında çok şey söyler. Dahası, çevre dostu kartvizitleri seçerek gezegeni önemsediğinizi de gösterirsiniz.

Bugünlerde ağ oluşturma ve iletişim bilgilerinin paylaşımı büyük ölçüde çevrimiçi olarak gerçekleşse de, kartvizit paylaşmanın hala daha akılda kalıcı bir yanı var.

Bu nedenle, her bir kartı oluşturmak için kullanılan üretim sürecini ve malzemeleri de göz önünde bulundurmalısınız. Bu, çevresel ayak iziniz hakkında çok şey söyler.

Bu makalede, aşağıdakileri seçtik En iyi 9 sürdürülebilir kartvizit Bu seçenekler benzersiz tasarımlar, mükemmel ürün kalitesi ve minimum çevresel ayak izi sağlar.

İlgili: Daha fazla çevre dostu ofis fikri için, en iyi çevre dostu ofis koltukları ve ofis için sıfır atık ipuçları hakkındaki incelemelerimizi beğenebilirsiniz.

Crafty Sellers'dan 9 Çevre Dostu Kartvizit Seçeneği

İştirak Açıklaması: TRVST, Amazon Services LLC Associates Programı ve uluslararası varyantları dahil olmak üzere çeşitli ortaklık programlarının bir katılımcısıdır. Bu nedenle, uygun satın alımlardan size hiçbir ücret ödemeden bir reklam ücreti kazanabiliriz.

Kartvizitinizle öne çıkın ve müşterileriniz üzerinde olumlu bir etki yaratın. İşte küçük perakende işletmelerinin atıkları ve çevresel etkilerini en aza indirmeye çalışan kartvizit seçenekleri.

Hızlı bağlantılar:

        1. Yeşil Lemming Yuvarlak Köşeli Geri Dönüştürülmüş Mini Kartvizitler

        Fotoğraf Kredisi: Green Lemming

        Green Lemming, işletmeler için kartvizitler, logo ve ambalaj çıkartmaları, ekran kartları ve el etiketleri gibi çevre dostu markalama malzemeleri üretiyor. İşletme İngiltere merkezli ve sahibi Danielle, karbon ayak izini azaltmak için tüm malzemeleri yerel olarak tedarik ediyor.

        Geri dönüştürülmüş kartvizitlerinin her biri, işinizi pazarlamanıza yardımcı olmak için benzersiz ve cep dostu bir tasarım sunar. Bunları elbise gömleklerinizin, ceketlerinizin veya pantolonlarınızın ceplerine kolayca koyabilirsiniz.

        Geri dönüştürülmüş malzemelerden organik görünümlü kartvizitler

        Yuvarlatılmış köşeler ve aralarından seçim yapabileceğiniz çeşitli geri dönüştürülmüş kağıt stok türleri, marka hikayenizi benzersiz bir şekilde anlatmanıza yardımcı olur. Bu marka, geri dönüştürülmüş beyaz gren, geri dönüştürülmüş kahverengi kraft, %100 geri dönüştürülmüş beyaz, %100 geri dönüştürülmüş gri ve geri dönüştürülmüş fildişi kartları içeren beş farklı malzeme türü sunar.

        Ayrıca çevreye duyarlı olduğunuzu göstererek bir açıklama yapmış olacaksınız.

        Bu ürünlerden bazılarını oluşturmak için tüketici sonrası atıklar kullanılıyor. Çevre dostu markalama malzemeleri sağlamanın yanı sıra, bu marka aynı zamanda Trees for Life'ı da destekliyor. Bu, satılan her geri dönüştürülmüş kartvizitten elde edilen kârın bir yüzdesinin Caledonian Ormanı'ndaki ağaçların restorasyonuna gittiği anlamına geliyor. Ayrıca marka, sipariş ettiğiniz ürünleri gönderirken gereksiz ambalajları ortadan kaldırıyor.

        Etsy'de Alışveriş

        2. Craft Schmooze Geri Dönüşümlü Tek Taraflı Kartvizitler

        Fotoğraf Kredisi: Craft Schmooze

        Gemma, fibromiyalji teşhisi konulduktan sonra Craft Schmooze'a başladı. Bu durum nedeniyle, daha önce çalıştığı yerin taleplerine ayak uyduramıyordu.

        Sonunda evinin bahçesinde kurduğu stüdyosunda çevre bilinciyle kırtasiye ve marka malzemeleri üretmeye başladı. 2019 yılında ortağı Andy de şirkete katıldı.

        Bu geri dönüştürülmüş kağıtlardan, hediyelik malzemelerle birlikte özel kartvizitler yapılmıştır. Kartlar 270 gsm mat geri dönüştürülmüş kartlardır, asitsiz ve ligninsizdir. Doğal parlak beyazdan daha sessiz tonlara ve göz alıcı tonlara kadar 27 farklı tam renkli kartvizit seçeneği sunarlar. Seçiminize bağlı olarak her arka plan tam renkli olarak gelir.

        Etsy'de Alışveriş

        3. Eco Stationery by Helen

        Fotoğraf Kredisi: Stationery By Helen

        Başka bir küçük işletmeyi desteklemek isteyen küçük bir işletme misiniz? Eco Stationery by Helen, çevreye duyarlı küçük markalar için kırtasiye malzemeleri sunuyor. Marka, çevreye duyarlı kararlar alan işletmeleri desteklemek için "yeşil görünmek" sloganını vurguluyor.

        Sahibi bu açık kahverengi kartvizitleri geri dönüştürülmüş kağıt kartlardan oluşturuyor. Daha sonra bunları geri dönüştürebilirsiniz.

        Kartlara ek olarak, bu marka aynı zamanda marka çıkartma türü de sunmaktadır, site üzerinden alışveriş yapabilirsiniz. Bunları geri dönüştürebilirsiniz ve destek kağıtları gübrelenebilir.

        Paket malzemeleri söz konusu olduğunda, nakliye ürünlerini geri dönüştürebilir veya kompost yapabilirsiniz. Ayrıca, marka sahibi Helen, nakliye için postaneye haftada sadece iki kez gidiyor. Bu yöntemi, karbon emisyonlarını azaltmanın etkili bir yolunu oluşturmak için uygulamaya koydu.

        Etsy'de Alışveriş

        4. Ekilebilir Çiçek Tohumlu Kağıt Kartvizit

        Fotoğraf Kredisi: Little Green Paper Shop

        Little Green Paper Shop, biyolojik olarak parçalanabilir ve sürdürülebilir basılı kartvizitler, kağıtlar, düğün davetiyesi takımları, zarflar ve iş kırtasiye malzemeleri sunmaktadır.

        Marka, "dünya dostu kağıda harika kalitede güzel şeyler" basıyor. Bu markayı karı-koca bir ikili olan Ana ve Graeme kurdu. Geriye dönüp baktığımızda, markanın bugün sahip olduğu her şey 2014 yılında Ana'nın düğün kırtasiye işiyle başladı. Bunu zaman içinde geliştirdi ve bugün gördüğünüz işe dönüştürdü. Graeme, pazarlama ve satışla ilgilenerek Ana'nın yaratıcı yönünü tamamlıyoryönler.

        Tohum eken bir kartvizit

        Bu kartvizitleri ekilebilir tohum kağıtlarından yapıyorlar. Tüm kartlar ağaçsız ve %100 biyolojik olarak parçalanabilir ve artık ihtiyacınız olmadığında bunları kolayca ekebilirsiniz.

        Marka ayrıca optimum ürün kalitesini göz önünde bulundurarak çeşitli malzeme türleri sunmaktadır. Bunlar arasında lüks tohum, çiçek tohumu, fil kakası ve şeker kamışı kağıtları bulunmaktadır. Bu seçenekleri, ağaçsız ve biyolojik olarak parçalanabilir ethoslarına uymak için uygulamaya koydular. Yeşil felsefelerini desteklemek için nakliye kutularını geri dönüştürebilir ve yeniden kullanabilirsiniz.

        Etsy'de Alışveriş

        5. El Yapımı Geri Dönüştürülmüş Kağıttan Rustik ve Sade Beyaz

        Rustic and Simple, el yapımı sürdürülebilir kartvizitler, kırtasiye malzemeleri, etiketler ve zarflar üretiyor. Sahibi Debbie, bu küçük işletmeyi yaratıcılığının bir ifadesi olarak kurdu ve doğanın gerçek unsurlarının markaya ilham verdiğini söylüyor.

        Tüm kartvizitler geri dönüştürülmüş kağıt stoğundan kalıp ve güverte yöntemiyle el yapımı olarak üretilmiştir. Kraft kahverengi, benekli kahverengi, beyaz ve granit gri olmak üzere dört farklı renk arasından seçim yapabilirsiniz. Ayrıca renkli veya siyah baskı tasarımını da seçebilirsiniz.

        Etsy'de Alışveriş

        6. Brite Spot Gravür Ahşap Kartvizitler

        Fotoğraf Kredisi: Brite Spot Engraving

        Benzersiz kartvizitlerle öne çıkmak istiyorsanız, ihtiyacınız olan tek şey ahşap bir tasarım. Her geçen gün daha fazla insan iş dünyasında öne çıkma ihtiyacının farkına varıyor. Brite Spot'un bu ahşap eko kartvizitleri müşterileriniz için olumlu bir deneyim yaratacak. Marka, insanlarla paylaşabileceğiniz kişiselleştirilmiş ürünler yaratmayı amaçlıyor.

        Brite Spot'tan satın alırken, kartvizitleriniz için istediğiniz ürün özelliklerini, malzemeleri ve kalınlığı seçebilirsiniz. İki malzeme seçeneği kızılağaç ve akçaağaç ağacıdır. Yaratıcı, her kartviziti lazerle keser ve marka bilgilerinizle kazır.

        Etsy'de Alışveriş

        7. Lemon Cat Shop Pamuk Beyaz Boş Kartvizitler

        Lemon Cat mağazasından alınan bu kartvizitler pürüzsüz ve yuvarlak kenarlı bir tasarıma sahiptir. Bu mağaza çevre dostu el işi malzemeleri, parti malzemeleri, hediyeler ve aksesuarlar ile kırtasiye malzemeleri konusunda uzmanlaşmıştır.

        Sahibi bu kartvizitleri İngiliz yapımı, asitsiz kart stoğundan üretiyor. Bu da pürüzsüz ve kaplamasız bir yüzey sağlıyor. Boş kartlar oldukları için bunları düğün yer işaretleri, el etiketleri, mini kartpostallar ve isim etiketleri için de kullanabilirsiniz.

        Etsy'de Alışveriş

        8. Tricia Bu İleri Dönüşümlü Boş Kartvizitleri Yaptı

        Eğlenceli ve ilginç bir şeyler arıyorsanız, bu el yapımı kartvizitleri çok beğeneceksiniz. Mağazanın sahibi Tricia Allen, bu kartları gıda ve mısır gevreği kutularını geri dönüştürerek tüketici sonrası malzemelerden üretiyor. Her bir kartın yenilikçi ve benzersiz tasarımı, vintage havasıyla insanların eğlenceli markanız hakkında konuşmasını sağlayacak.

        Her kartın renkleri farklıdır çünkü onları farklı kutulardan yapar. 3,5 x 2 inç standart kartvizit boyutunda elle keser ve yuvarlak kenarlar oluşturur. Tricia, kartların üzerine çizim yapmanızı, iş damganızı yerleştirmenizi veya yaratıcı şekillerde süslemenizi önerir. Ayrıca diğer mesajlar için kullanabileceğiniz el yazısı notlar için de mükemmeldir.

        Etsy'de Alışveriş

        9. Paper Recyclery Deckle Edge Beyaz Boş Kartvizitler

        Bu mağaza, el yapımı geri dönüştürülmüş kağıttan üretilen ürünler sunuyor. Kartvizitlerin yanı sıra düğün kırtasiye malzemeleri, zarflar, kart stoğu, parti tasarımları ve hediye etiketleri de var.

        Sahibi, bilim alanındaki kariyerini bıraktıktan sonra sanat ve el sanatlarına olan sevgisini keşfetme özgürlüğünü buldu. Kurucusu Tina, ofis çöplerini, renkli el ilanlarını ve kahverengi poşetleri geri dönüştürüyor. Bunları farklı renklerde kağıtlar yapmak için kullanıyor. Şirketiniz için mükemmel olan ürün yelpazesini ve el yazısı notları bulacaksınız.

        Benzersiz doğal görünüm için el yapımı

        Tina, hamuru geri dönüştürülmüş ofis atıklarından üretiyor ve dokuyu ve kenarları iyileştirmek için %20 - 30 pamuk ekliyor. Ayrıca nihai kağıtların gözenekliliğini azaltmak için hamura iç boyutlandırma ekliyor. Bu, mürekkebin kanamasını önlüyor. Kenarlar benzersizdir çünkü her sayfa ayrı ayrı elle çekilir. Nakliye için, sahibi bunları gübrelenebilir ve biyolojik olarak parçalanabilir torbalarda paketliyor.

        Etsy'de Alışveriş

        Neden Çevre Dostu Bir Kartvizit Seçmeliyim?

        Çok değerli bir ürün, çevrenin ve genel olarak gezegenin güvenliğinden ödün vermek anlamına gelmez. Ayrıca, eko-bilinçli seçimlerinizle müşterilerinizi veya müşterilerinizi çekmek için iş değerlerinizi gösterebilirsiniz.

        Kartvizitlerinizin nerede ve nasıl üretildiğinin yanı sıra malzemeleri de akıllıca seçerek çevre üzerindeki yükü azaltmak için bir adım atmış olursunuz.

        Günümüzde pek çok büyük ölçekli matbaa kartvizit yapımında plastik malzeme kullanmaktadır. Kağıt kartlarda bile parlak beyaz kağıt rengini vermek için klor ile ağartma yapmaktadırlar. Ne yazık ki bu ağartma maddesi sadece çevre için değil insan sağlığı için de toksiktir.

        Belirli Kağıt Stoklarının Etkisini Göz Önünde Bulundurun

        Gerçekte, kağıt hamuru ve kağıt fabrikaları klor bileşiklerini sıvı atık olarak su yollarına bırakır. Bu da suda yaşayan hayvanlara çok fazla zarar verir.

        Bu etkinin yanı sıra, baskı endüstrileri birçok ağacı yerine yenisini koymadan keserek doğada dengesizliğe neden olmaktadır. İnsanlar olarak düzenli olarak çok fazla kağıt atıyoruz. Amerika Birleşik Devletleri'nde her yıl ürün yapmak için tahmini 68 milyon ağaç kullanılıyor. Bu sayıdan yola çıkarak, araştırmalar kağıtların belediye katı atıklarının büyük bir bölümünü oluşturduğunu göstermiştir.

        100 geri dönüştürülmüş malzemeden yapılan kartlardan tişört kesiklerinden yapılanlara kadar, yaratıcılık ve çevre dostu hedefler bir araya gelebilir.

        Sonuç

        Daha sürdürülebilir bir kartvizit seçimine geçmeye hazır mısınız? Yukarıda bahsedilen kaynaklar başlamak için harika yerlerdir. Ayrıca kullanılan malzemelere, mürekkep türüne ve yeşil ambalajlara da dikkat etmelisiniz.

        Seçtiğiniz kağıt türleri veya stokları, kartların tasarımı kadar önemlidir. Geri dönüştürülmüş malzemeler, toksik olmayan unsurlar, pamuklu malzemeler ve tüketim sonrası faaliyetlerden üretilenleri tercih edin. Bir başka alternatif de, artık daha fazla insan işlerini sanal olarak yürüttüğü için dijital bilgi paylaşımını düşünmek olabilir.

        Callie Allen tutkulu bir çevreci ve kendini gezegen korumanın önemi konusunda farkındalık yaratmaya adamış bir yazardır. Çevre bilimi geçmişi ve doğa sevgisi ile Callie'nin yazıları, bilimsel gerçekleri kişisel deneyimleriyle zahmetsizce birleştirerek blogunu çevre bilincine sahip tüm okuyucular için büyüleyici bir bilgi kaynağı haline getiriyor. Callie'nin blogu, en son çevresel zorlukları tartışmaktan sürdürülebilir yaşamla ilgili pratik ipuçları sunmaya kadar, olumlu değişime ilham verme misyonunda çevrilmemiş hiçbir taş bırakmıyor. Callie'yi dizüstü bilgisayarında yazı yazmadığı zamanlarda harika dış mekanları keşfederken, lensiyle doğada nefes kesen anları yakalarken veya yerel koruma çabalarında gönüllü olarak çalışırken bulabilirsiniz. Callie, bulaşıcı coşkusu ve derin bilgisiyle okuyuculara bir fark yaratmaları ve sevgili gezegenimizi gelecek nesiller için korumaları konusunda ilham vermeyi umuyor.