13 En İyi Taharet Aparatları ve Dönüştürücü Kitler

  • Bunu Paylaş
Callie Allen

Tuvaleti kullandıktan sonra temizlenmek için daha ucuz, daha konforlu, ağaç dostu ve sıhhi bir yol varken kimin tuvalet kağıdına ihtiyacı var? Bide, işiniz bittikten sonra temizlenmeniz için su akışı sağlayan banyo armatürleridir. Ve daha da iyisi, bugünlerde mevcut tuvaletiniz için bir bide dönüştürücü kiti temin edebilir, böylece banyonuzda tesisat çekmeye veya yeniden şekillendirmeye gerek kalmaz.Ayrıca, bide dönüştürücü kitlerinin montajının kolay ve uygun maliyetli olduğunu ve sizi tesisat veya tadilat ihtiyacından kurtardığını göreceksiniz.

Başlangıçta sadece dünyanın doğu bölgelerinde yaygın olan bideler, yıllar geçtikçe batı dünyasında ve diğer bölgelerde de daha popüler hale gelmiştir. Kapsamlı bir temizlik deneyimi sağlayan bideler, tuvalet kağıdına harika bir alternatiftir.

Tam bideler tuvaletinizin yanına monte edilirken, genellikle daha pahalıdırlar ve daha fazla banyo alanı gerektirebilirler. Diğer taraftan, bide eklentisi olarak da bilinen bir bide dönüştürücü kiti, tam bir bide yerine tuvaletinize monte edebileceğiniz armatürlerdir. Bide dönüştürücü kitlerinin kurulumu kolaydır ve uygun bir fiyata gelir.

Tuvalet kağıdınıza sonsuza dek veda etmenizi sağlayacak en iyi taharet dönüştürücü kitlerden bazılarını ve neden bir taharet dönüştürücü kiti düşünmeniz gerektiğini keşfederken okumaya devam edin.

Neden bir bide dönüştürücü kiti düşünmelisiniz?

İştirak Açıklaması: TRVST, Amazon Services LLC Associates Programı ve uluslararası varyantları dahil olmak üzere çeşitli ortaklık programlarının bir katılımcısıdır. Bu nedenle, uygun satın alımlardan size hiçbir ücret ödemeden bir reklam ücreti kazanabiliriz.

Bide dönüştürücü kitleri (bazen bide oturak aparatları olarak da adlandırılır) birçok nedenden dolayı mükemmel bir seçimdir. Kurulumu kolaydır, kullanışlıdır ve hepsinden önemlisi, yüzlerce rulo tuvalet kağıdı satın almaktan tasarruf edebilirsiniz.

İlgili: Bideler nasıl çalışır?

Bideler çevre dostudur

Araştırmalar, tuvalet kağıdı tüketimimizin günlük taleplerini karşılamak için yaklaşık 27.000 ağacın kesildiğini ortaya koyuyor.

Gezegeni kurtarmaya katkıda bulunmak istiyorsanız, bide başlamak için harika bir yerdir. Bide ile çok daha az tuvalet kağıdı kullanabilirsiniz, bu da ağaçlarımızı korur. Ayrıca, üreticilerin tuvalet kağıdı rulolarını sarmak için kullandıkları daha az plastik ve ağaçları tuvalet rulolarına dönüştürmek için daha az enerji anlamına gelir.

Daha fazla okuma: Tuvalet Kağıdının Çevresel Etkisi

Bideler uygun maliyetlidir

Farkında değiliz ama her yıl tuvalet kağıdına çok fazla para harcıyoruz. Bir bideye yatırım yapmak, yıl boyunca binlerce tuvalet kağıdı satın almaktan tasarruf etmenize yardımcı olabilir. Ayrıca, kıtlık durumunda, son yaprak veya ruloyu aramak için endişelenmenize gerek kalmayacak. Daha az tuvalet kağıdı kullanmak, sahip olduklarınızın çok daha uzun süre dayanacağı anlamına gelir.

Bidelerin kullanımı rahattır

Birçok taharet musluğu, banyo deneyiminizi standart klozet oturağından daha konforlu hale getiren ekstra özelliklerle birlikte gelir. Isıtmalı oturaklardan masaj yeteneklerine ve diğer özelliklere kadar.

Ayrıca, çoğu tuvalet kağıdının aşındırıcı ve kuru bir dokusu vardır, bu da cildinizi zamanla yaralanmaya açık hale getirir. Bideler ile tuvalet kağıdından kaynaklanan rahatsızlıklar konusunda endişelenmenize gerek kalmaz. Nazik bir su akışı kullanarak temizleyebilirsiniz.

16 alışveriş için en iyi taharet musluğu dönüştürücü kitleri

Bideler çok hijyeniktir, cildinizi tahrişten korur, gezegeni korur ve tuvalet kağıdı faturalarından tasarruf etmenizi sağlar.

Öne çıkardığımız en iyi bide dönüştürücü eklentileri ve kitlerine hızlı bağlantılar:

        En iyi elektrikli bide dönüştürücü ek kitleri

        Elektrikli taharet musluğu dönüştürücü kitleri, pil gücü gerektiren ek özellikler sağlar. Bu bölümde ekstra rahatlık ve daha iyi temizlik için, geri çekilebilir başlıklar, ısıtmalı koltuklar, sonsuz sıcak su, hava koku gidericiler ve kurutma işlevleri sunan, kurulumu kolay bir dizi ek parça bulacaksınız.

        1. Bio Bidet USPA 6800U Ayarlanabilir Taharet Klozeti

        Fotoğraf Kredisi: Bio Bidet

        Tip: Elektronik taharet klozeti

        Özellikler: Kablosuz uzaktan kumanda, çift nozul, sıcak hava kurutucu, gece lambası, ayarlanabilir basınç, yumuşak kapanan koltuk

        Bir düğmeye dokunarak klozetinizi kontrol ettiğinizi hayal edin? Bu elektrikli taharet muslukları lüks ve konforun güzel bir kombinasyonudur. İki taraflı kablosuz uzaktan kumandası, temizlikten kurutmaya ve çok daha fazlasına kadar çok çeşitli işlevleri kontrol etmenize yardımcı olur. Bio Bidet'in bu modeli, etkili temizlik için sıcak hava kurutucu, koku giderici, kullanıcı ön ayarları ve otomatik yıkama ile birlikte gelir.

        Çocuk yıkama modu ile çocuklarınız otomatik yıkama ve kurutma döngüsüne sahip olabilir. Ayarlanabilir sıcaklık kontrolüne sahip ısıtmalı bir oturma yeri ve gece geç saatlerde banyo gezileri için bir gece lambası vardır.

        Ayrıca kabızlık giderici IIP lavman işlevi ve çok daha fazlasına sahiptir. İstenmeyen kokuların %99'undan kurtulmak için dahili bir koku gidericiye bile sahiptir. Bio Bidet, bu klozeti satın aldığınız günden itibaren 3 yıl garanti sunar.

        Müşteriler bu taharet musluğu dönüştürücü kitinin kurulumunun kolay ve çok ayarlanabilir olduğunu söylüyor.

        Farklı yıkama modları ile temiz yıkamak için en iyi elektronik taharet musluğu

        Bio Bidet'in bu taharet musluğunu benzersiz kılan şey, çift kendi kendini temizleyen nozullarıdır. Tek bir uzaktan kumanda kullanarak nozul konumunu değiştirebilir ve düşük su basıncından yüksek basınca kadar farklı yıkama modlarında çalıştırabilirsiniz. Bu taharet muslukları, size rahatlatıcı bir temizlik sağlayan kabarcık teknolojisiyle birlikte gelir.

        Amazon'da Alışveriş Yapın veya Doğrudan (Yalnızca ABD & Kanada)

        2. Inus Elektrikli Bideler

        Tip: Elektrikli taharet musluğu

        Özellikler: Isıtmalı koltuk, kablosuz uzaktan kumanda, kendi kendini temizleyen nozul, ayarlanabilir su sıcaklığı, sıcak hava kurutucu, gece lambası

        Tanksız su sistemi ile üretilen bu elektrikli bideler, ısınmayı beklemeden anında sıcak suyun keyfini çıkarabilirsiniz. Bu elektrikli bideler, hijyeninizi artırmak için paslanmaz çelikten yapılmış kendi kendini temizleyen bir başlık da dahil olmak üzere lüks özelliklerle birlikte gelir.

        Beş farklı seviye ile su basıncınızı kolayca ayarlayabilirsiniz. Ayrıca ısıtmalı koltuk sıcaklığını üç farklı seviyeye ayarlayabilirsiniz. Bu özellikle soğuk sabahlarda veya kış aylarında kullanışlıdır. Ayrıca banyoya gece yolculukları için bir gece lambası vardır.

        Hava kurutucu, beş kademeli sıcak hava ile birlikte geldiğinden kağıt mendil ihtiyacını da ortadan kaldırır - kablosuz uzaktan kumanda bu taharet koltuğundaki tüm işlevleri kontrol eder.

        Daha rahat bir duruş için kavisli tasarıma sahip en iyi taharet oturağı

        Bu taharet oturağı, tuvaleti kullanırken rahat bir duruş sağlayan benzersiz kavisli bir tasarıma sahiptir. Ayrıca tuvaletinizin daha uzun süre temiz kalmasına yardımcı olur ve banyo alanından tasarruf etmenizi sağlar.

        Koltuk sensörü, bu taharet musluğunun yalnızca üzerine oturduğunuzda çalışmasını sağlar. Bu ürün, müşterilerinden tam beş yıldız ve iyi yorumlar alır.

        Amazon'da Alışveriş Yapın veya Doğrudan

        3. TOTO Washlet Elektronik Bide

        Tip: Elektronik taharet musluğu

        Özellikler: Ayarlanabilir ısıtmalı koltuk, sıcak hava kurutucu, koku giderici, kontrol paneli, otomatik enerji tasarrufu

        Bu nazik ama güçlü elektronik bide, su spreyi, ayarlanabilir ılık su ve etkili temizlik için nozul salınım seçeneğine sahip çift etkili sprey ile birlikte gelir.

        Isıtmalı oturak tam aralıkta tutarlı sıcaklık sağlar. Hava koku giderici, kokuları nötralize eden bir karbon filtre ile birlikte gelir. Ayarlanabilir sıcak kurutucu ayrıca tuvaleti kullandıktan sonra temizlemenizi kolaylaştırır. Klozet, tuvaletinizi temizleme sayınızı azaltan bir PREMIST temizleme özelliğine sahiptir.

        Yüksek teknolojili elektronik taharet oturağı

        TOTO, dünyanın en büyük sıhhi tesisat üreticilerinden biri olduğunu iddia ediyor. WASHLET, TOTO tarafından üretilen ve mevcut klozet kapağınıza kolayca monte edebileceğiniz en son teknolojiye sahip elektronik bir taharetliktir. WASHLET, ılık su kullanarak temizlik yapmanızı sağlayan ayarlanabilir bir spreye sahiptir. Kurulumu kolaydır ve bir DIY kurulum kılavuzu ile birlikte gelir.

        Toto'nun sonsuz sıcak su, salınımlı sprey ve hatta bazılarında masaj fonksiyonu bulunanlar da dahil olmak üzere çok çeşitli üst düzey bideleri vardır.

        Amazon'da Alışveriş Yapın veya Doğrudan

        En iyi elektrikli olmayan taharet musluğu dönüştürücü kitleri

        Elektrikli olmayan taharet setleri, tüm işi yapmak için borularınızdan gelen suyun basıncını kullanır. Karmaşıklıktan ve genellikle maliyetin bir kısmından kaçınan bu daha basit aparatlar, zil ve ıslık olmadan işi halleder. Bunları yuvarlak veya uzun klozet kapağınıza takmanız ve ferahlatıcı bir temizlik için su basıncını uygun şekilde ayarlamanız yeterlidir.

        4. GenieBidet - Arka & Kadınsı Ultra İnce Tuvalet Aparatı

        Fotoğraf Kredisi: Genie Bidet

        Tip: Elektrikli olmayan bide oturağı

        Özellikler: Kendi kendini temizleme özelliği, çift nozul, arka ve kadınsı temizlik

        Şık ve mütevazı bir tasarıma sahip olan bu taharet musluğu dönüştürücü kiti, mevcut klozet kapağınıza sıkıca oturan bir taharet musluğu aparatı ile birlikte gelir. Bu, klozet kenarınızın konumu nedeniyle klozet kapağınızdan kayma gibi garip bir his konusunda endişelenmenize gerek olmadığı anlamına gelir.

        Bu kit, arka ve kadın temizliği için iki ayrı nozulla birlikte gelir. Ayrıca, düğmeyi basit bir şekilde çevirerek spreyinizi yumuşaktan güçlü su basıncına ayarlayabilirsiniz. Kurulumu kolaydır ve elektriksizdir, yani her türlü kablolama tehlikesinden korunursunuz.

        Sızıntı ve hasarı önlemek için hibrit T konektörlü en iyi elektrikli olmayan taharet aparatı

        Tuvalet tankınız ve bide arasında kullanabileceğiniz hibrit T konektör ile özellikle kurulum sırasında hasar veya sızıntı konusunda endişelenmenize gerek yoktur. Basit bir AÇMA/KAPAMA seçeneği ile birleştiğinde, çocuklarınızın veya ziyaretçilerinizin bide düğmesiyle oynamasını önlemek için su kaynağını kapatabileceğinizi bilerek içiniz rahat olabilir.

        Müşteriler, bu taharet musluğunun kurulumunun kolay olduğunu ve tuvalet kağıdından çok daha rahat ve hijyenik olmasını sağlayan ekstra özelliklere sahip olduğunu söylüyor.

        Amazon'da Alışveriş Yapın veya Doğrudan

        5. Greenco Ataşman Püskürtücü - Elektriksiz Bide

        Tip: Elektrikli taharet musluğu

        Özellikler: ana su kaynağı adaptörü, ayarlanabilir nozul konumu

        Bu kullanımı kolay, yüksek kaliteli bide dönüştürücü kiti ile konforun ve çok daha hijyenik bir temizliğin keyfini çıkarabilirsiniz.

        Taharet musluğu aparatı, paslanmayan yüksek kaliteli plastikten yapılmış bir su püskürtücüsü ile birlikte gelir. Ayarlanabilir püskürtücü, su basıncını seçtiğiniz herhangi bir seviyede ayarlamak için erişimi kolay bir kontrol paneline sahiptir.

        Bide oturak aparatı, daha iyi bir temizlik deneyimi için başlığınızı istediğiniz açıda değiştirmenizi kolaylaştırır. Müşteriler, bu taharet musluğunun klozet oturaklarına mükemmel şekilde oturduğunu ve kendilerine kaliteli bir banyo deneyimi yaşattığını söylüyor.

        Kurulumu kolay bir taharet dönüştürücü kiti

        Müşterilerin bu bide kiti hakkında söylediği bir şey de kurulumunun çok kolay olduğudur. Beraberinde gelen aksesuarlar ve ayrıntılı talimatlar sayesinde siz de birkaç dakika içinde kurulumunuzu yapabilirsiniz. Bu kit, kolay ve düzgün kurulum için bir ana su kaynağı adaptörü, 34'' hortum borusu, lastik rondela ve iki adaptör rondelası ile birlikte gelir. Özel bir alet gerekmez.

        Amazon'da Alışveriş Yapın

        6. Luxe Bide NEO 320

        Fotoğraf Kredisi: Luxe Bidet

        Tip: Elektrikli olmayan bideler

        Özellikler: kendi kendini temizleyen çift nozul, basınç kontrol kolu, ayarlanabilir düğme

        Kaliteli valfler ve metal/seramik çekirdeklerle üretilen bu bide, konfor ve dayanıklılık için şık bir tasarıma sahiptir. Ayarlanabilir su sıcaklığı sayesinde ılık veya soğuk su elde edebilirsiniz. Ayrıca lavabo bağlantısı kullanarak ısıtılmış su da elde edebilirsiniz.

        Kadınsı başlık, size nazik bir püskürtme sağlayan bir yıkama modu ile birlikte gelir. Her yıkamadan sonra otomatik olarak geri çekilen geri çekilebilir bir başlık konumu ile birlikte gelir. Ayrıca, ılık suyla kendini durulayan yenilikçi bir kendi kendini temizleme özelliği ile birlikte gelir.

        Kutuda bulunan tüm kaliteli özel aletler sayesinde bu taharet musluğunu kolayca kurabilirsiniz.

        Luxe Bidet, ürünle ilgili herhangi bir endişeniz olması durumunda size 18 ay garanti verir.

        Amazon'da Alışveriş Yapın veya Doğrudan

        7. SAMODRA Ultra İnce Taharet Aparatı

        Fotoğraf Kredisi: SAMODRA

        Tip: Elektriksiz bide

        Özellikler: ultra ince tasarım, püskürtme başlığı, T-adaptör, örgülü çelik hortum

        Bu taharet musluğu dönüştürücü kiti ile tuvalet kağıdı faturalarına elveda deyin. Bu taharet musluğu, pirinç vana ve pirinç su girişinden oluşan yükseltilmiş bir iç kısımla birlikte gelir. Armatür ayrıca örgülü çelik soğuk su hortumuna ve pirinç T tipi adaptöre sahiptir.

        Tasarım ultra incedir ve marka bu taharet musluğunun çoğu taharet musluğundan %60 daha ince olduğunu iddia etmektedir. Bu ultra ince tasarım, standart iki parçalı tuvalet ile uyumludur ve boşluk bırakmadan mükemmel bir şekilde entegre olur.

        Pirinç su girişi, pirinç valf ile birleşerek sağlam bir yapı oluşturur. Aynı zamanda su sızıntısı riskini azaltır ve taharet musluğunun kullanım ömrünü uzatır. Ayrıca örgülü çelik hortum, yüksek su basıncından kaynaklanabilecek herhangi bir kopmayı önler.

        Rahatınız için çok fonksiyonlu özellikler

        Su basıncını kontrol etmek için bu bideyi kolayca sola veya sağa döndürebilirsiniz. Bu, yaşlı yetişkinler veya çocuklarınız varsa çok kullanışlıdır. Bu geri çekilebilir nozul, su püskürtmek için aşağı doğru uzanır. Ayrıca kapatıldığında otomatik olarak orijinal konumuna küçülür.

        Marka ayrıca kolay bir DIY kurulum kılavuzuna sahiptir, bu da bir tesisatçıya para harcamanıza gerek olmadığı anlamına gelir. Bide ile ilgili herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, marka satış sonrası destek ve 18 ay garanti sağlar.

        Amazon'da Alışveriş Yapın veya Doğrudan

        8. Puro Taharet Aparatı

        Fotoğraf Kredisi: Puro

        Tip: Bide eklentisi

        Özellikler: ayarlanabilir nozul, ayarlanabilir su basınç düğmesi

        Puro'nun bu taharet aparatlarının kurulumu kolaydır ve herhangi bir klozet kapağına hızlı bir kurulum için ihtiyacınız olan tüm gerekli araçlarla birlikte gelir. Sıradan görünümlü bir banyoya biraz lüks katan şık ve modern bir stille birlikte gelir. Ayarlanabilir başlığı, su basıncını istediğiniz herhangi bir seviyeye ayarlamayı kolaylaştırır. Ayarlamak için düğmeyi açmanız yeterlidir.

        Başlıklar da aynı şekilde kendi kendini temizler ve pil ya da elektrik gerektirmez. Bu bidelerle daha temiz bir alternatife geçebilir ve tuvalet kağıdından tasarruf edebilirsiniz.

        Amazon'da Alışveriş Yapın veya Doğrudan

        9. GUARDGETS Taharet Klozet Kapağı Aparatı

        Tip: Bide oturağı bağlantısı

        Özellikler: kendi kendini temizleyen nozullar, su basıncı kontrolörü

        Bu elektrikli olmayan taharet musluğu, temizliği hijyenik hale getiren benzersiz özelliklerle iyi tasarlanmıştır. Cildinizde sürtünmeye neden olabilecek kağıt mendil için harika bir alternatif olan ayarlanabilir bir su spreyi ile birlikte gelir. Ayarlanabilir bir düğme kullanarak kontrol edebileceğiniz kadınsı yıkama ve arka yıkama için kendi kendini temizleyen nozullara sahiptir. Bu bide elektrik gerektirmez, hem çocuklar hem de yaşlılar için güvenli hale getirir.Ayrıca yükseklik için klozet kapağının altına takabileceğiniz bir tamponu vardır.

        Bu kullanımı kolay taharet aparatı, kolay kurulum için metal bir hortum, pirinç T valf, tuvalet tamponları, bir kılavuz ve diğer aksesuarlar dahil olmak üzere özel aletlerle birlikte gelir.

        Amazon'da Alışveriş Yapın

        10. Bidet-N-Spray 2'si 1 Arada Combo Elektrikli Olmayan Bide

        Tip: Elektrikli olmayan taharet el püskürtücüsü

        Özellikler: Püskürtme nozulu, ayarlanabilir su basıncı

        Bu çok işlevli bide, arka tarafı temizleyen bir bide ile ön tarafı temizlemek için mutfak lavabosunda veya duşta bulabileceğiniz bir el püskürtücüsünün etkili bir kombinasyonudur. Püskürtücüyü klozetinizi, bide başlığınızı yıkamak ve hatta bebek bezlerini yıkamak gibi diğer aktiviteler için kullanabilirsiniz.

        Su basıncını bide veya püskürtme başlığı üzerinde istediğiniz seviyeye kadar kontrol etmenizi sağlayan modern ve ayrı bir tasarıma sahiptir.

        Sadece birkaç dakika içinde kurulmasını kolaylaştıran çeşitli araçlarla birlikte gelir. Gezegeni eşit derecede kurtarırken paradan tasarruf edebilirsiniz.

        Müşteriler, bu bidenin hızlı kurulum için ihtiyacınız olan yüksek kaliteli paslanmaz çelik bileşenlerle birlikte geldiğini söylüyor.

        Amazon'da Alışveriş Yapın

        11. Blue Stone Taharet Oturağı Aparatı

        Tip: Elektriksiz mekanik bide

        Özellikler: Çift geri çekilebilir nozul, elektroplaka düğmesi

        Bu ürün sayesinde tuvalet kağıdı rulolarına binlerce dolar harcamanıza gerek kalmayacak. Erkekler, kadınlar, çocuklar ve yaşlılar için mükemmel bir arka ve ön başlığa sahip olan bu bide, kullanım kolaylığı sayesinde her yıkamadan sonra otomatik olarak geri çekilir ve sonraki kullanımınız için kendini temizler.

        Bu bide elektrik gerektirmediği için elektrik faturalarından tasarruf edebilirsiniz. Bu aynı zamanda şok kazaları veya kesik emisyonlar anlamına gelmez. Ayarlanabilir düğmesini kullanarak su sıcaklığını ve basıncını ayarlayabilirsiniz.

        Kolay kurulum için yüksek kaliteli parçalar

        Bu bideler dayanıklı, sızdırmaz ve güvenli olan yüksek kaliteli paslanmaz çelik parçalarla birlikte gelir. Kolay aletler ve kurulumu dakikalar içinde mümkün kılan ayrıntılı bir kılavuza sahip olursunuz. Bu bideler o kadar hafiftir ki onlarla seyahat edebilirsiniz. Ayrıca satış sonrası destek ve satın alma tarihinden itibaren 18 ay garanti alırsınız.

        Amazon'da Alışveriş Yapın

        12. Betterway Bide Klozet Kapağı Aparatı

        Tip: Elektrikli olmayan kendi kendini temizleyen bideler

        Özellikler: kendi kendini temizleyen nozul, ayarlanabilir basınç kontrolü

        Betterway'in dar tasarımlı bu bidesi, temizlik yaparken size daha fazla konfor sağlar. Bide üzerindeki temizlenmesi zor somun ve cıvatalar veya sıcak su hatları hakkında endişelenmenize gerek yok. Bu elektrikli olmayan tatlı su bidesi, basit ve dağınık yıkamalar için altı su sıcaklığı seviyesine ve basınca sahiptir. Her seferinde hijyenik bir temizlik yapmanızı sağlamak için kendi kendini temizleyen bir nozüle sahiptir.

        Ayrıca, sızıntılara karşı iki kez test edilmiş yüksek kaliteli parçalarla birlikte gelir. Bide cihazınızın korozyona dayanıklı olduğunu ve yüksek basınca dayanabileceğini bilerek içiniz rahat olabilir.

        Bu marka, adım adım video kılavuzu sayesinde diğer taharet musluklarından farklı olarak bu ürünün kurulumunu son derece kolay hale getiriyor. Evet, taharet musluğunuzu dakikalar içinde kurmanızı kolaylaştıran sanal bir kurulum kılavuzuna sahip oluyorsunuz.

        İklim-nötr bir marka

        Betterway'in bu bideleri Colorado'da tasarlandı ve plastik içermeyen ambalaj ve karbon-nötr nakliye ile geliyor. Marka, tedarik zinciri boyunca karbon emisyonlarını dengeliyor ve iklim-nötr sertifikasına sahip.

        Amazon'da Alışveriş Yapın

        En iyi taharet aparatları ve dönüştürücü kitleri özetimizi tamamlıyoruz

        Pek çok insan bide kullanımına şüpheyle yaklaşıyor. Ancak bideler kağıt mendile göre çevre dostu bir alternatiftir. Gezegeni kurtarmayı, ağaçları ve doğal kaynakları korumayı önemsiyorsanız, normal klozet kapağınıza kolayca takılabilen bu aparatları değerlendirebilirsiniz.

        Size hijyenik ve konforlu bir deneyim sunmak için birçok taharet musluğu modeli bulunmaktadır. Bugün en iyi taharet musluğu dönüştürücü kitlerinden bazılarını satın almak için yukarıdaki listemizi inceleyebilirsiniz.

        Callie Allen tutkulu bir çevreci ve kendini gezegen korumanın önemi konusunda farkındalık yaratmaya adamış bir yazardır. Çevre bilimi geçmişi ve doğa sevgisi ile Callie'nin yazıları, bilimsel gerçekleri kişisel deneyimleriyle zahmetsizce birleştirerek blogunu çevre bilincine sahip tüm okuyucular için büyüleyici bir bilgi kaynağı haline getiriyor. Callie'nin blogu, en son çevresel zorlukları tartışmaktan sürdürülebilir yaşamla ilgili pratik ipuçları sunmaya kadar, olumlu değişime ilham verme misyonunda çevrilmemiş hiçbir taş bırakmıyor. Callie'yi dizüstü bilgisayarında yazı yazmadığı zamanlarda harika dış mekanları keşfederken, lensiyle doğada nefes kesen anları yakalarken veya yerel koruma çabalarında gönüllü olarak çalışırken bulabilirsiniz. Callie, bulaşıcı coşkusu ve derin bilgisiyle okuyuculara bir fark yaratmaları ve sevgili gezegenimizi gelecek nesiller için korumaları konusunda ilham vermeyi umuyor.