Aralık, 2011

  1. Alanya Bisikletin İki Tekerini de Kaptı

    31 Aralık 2011 by Manavgat Haberi

    Ak partinin Sporda, sanatta başarısını gıptayla izliyoruz. Dünya arenasında Türk Gücünü ve Güzelliğini hakkıyla temsil etme becerisi takdir edilmelidir.
    Fakat, Türkiye Turizm gelirlerine önemli ölçüde ev sahipliği yapan Manavgat Bölgesi layıkıyla bu projelerde boy gösteremiyor.
    Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu (Tour of Turkey) bu anlamda maliyet / getiri yüzdesi tartışılmaz önemlidir. Türkiye’de bisikletin Alanya’lı Patronu Emin Müftüoğlu, son üç yıldır Alanya şehir içinde bisikletçilere canlı yayınla 3 tur attırken, Güzel Manavgat’ın UYUYAN GÜZELLERİ, Kahraman 2050′leri, Kolesterol Patronları ise; nerde Aşure?, nerde kaplıca? hiç geri kalmıyorlar. Toplamda herkes için gurur kaynağı olan maliyeti az ve değeri yüksek projelerin kenti  Manavgat hazır elindeki otelleri kapatıyor.

    Manavgat’da Belediye Başkanı 19 Kasımda aynı gün hem Aşure dağıtıp hem halkın sorunlarını dinlerken; komşumuz Alanya 13 ülkeden toplam 130 sporcuyla 15. Uluslararası Dağ Bisikleti Yarışı yaptı.

    Cuhurbaşkanlığı Bisiklet Turu, Manavgat durağı ilk iki yıl pas geçilmişti. Geçen sene Antalya’dan başlayan bölümün bitiş noktası milimetrik olarak tasarlanmış Manavgat’ın dünyaca meşhur Cumhuriyet Polis Karakoluydu. Mesaj başarılıydı. Kimse bundan gocunmadı, bitiş noktası olarak Demokrasi Bulvarı gün boyunca trafiğe kapatılsa bile olurdu, karakolun önünde bir şeye benzemedi. Hoş bu kadarını da Bisiklet Federasyonuna şikayet mektubuyla Vatandaş Abdi sağlanmıştır.
    Bu sene 22- 29 Nisan 2012 de yapılması planlanan 48. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Etapları şu şekildedir.
    1. Alanya – Alanya (Konaklı – Mahmutlar) 148 KM
    2. Alanya – Kemer (Alanya – Manavgat-Sorgun-Side-Kumköy-Ilıca-Antalya-Kemer 185.0 km)
    3. Tekirova – Elmalı (148.0 km Tekiova -Elmalı ve Köyleri )
    4. Fethiye – Marmaris (130.0 km)
    5. Marmaris – Turgutreis (170.0 km)
    6. Bodrum – Kusadasi (181.0 km)
    7. Ephesus – Izmir (118.0 km)
    8. Istanbul – Europe to Asia (114.0 km)   Geniş Bilgi bu linkte..

    • Facebook
    • Twitter
    • Print
    • Meneame
    • StumbleUpon
    • Tumblr
    • Digg
    • Add to favorites

  2. Manavgat TEMA Yeni Yılınızı kutlar

    by Abdi IŞIK

    Manavgat TEMA Vakfı Başkanı Şenay Malbora 2012 Yeni yıl mesajını yayınladı. Sevgi ve hoşgörünün açamayacağı kapı, başaramayacağı hiç bir şey yoktur. Barışın, sevginin, hoşgörünün herkes tarafından, insanlığa karşı, doğaya karşı yaşam biçimi olarak benimsenmesini, savaşın, terörün, şiddetin, kavgaların, öfkenin, kıyımların, yıkımların olmadığı bir dünyada bütün insanların dostça, kardeşçe, paylaşımcı birliktelik ortamında yaşayacağı toprağı yeşili bol bir yıl dileklerimizle …

    • Facebook
    • Twitter
    • Print
    • Meneame
    • StumbleUpon
    • Tumblr
    • Digg
    • Add to favorites

  3. Manavgat Yeni yıla giriyor

    by Abdi IŞIK

    Manavgat bu gece saat 12.00 de tarihi köprünün yanından havai fişekler atılacak. Variller ateşlenerek renkli bir görüntü ortaya çıkacak. 2012 yılına 5 saatten az zaman kaldı. Gece çektiğimiz resimle yeni yılınızı kutlar, sağlık mutluluk ve başarı dileriz.

    • Facebook
    • Twitter
    • Print
    • Meneame
    • StumbleUpon
    • Tumblr
    • Digg
    • Add to favorites

  4. Manavgat Resimleri

    by Abdi IŞIK

    Çağlayan Cami ve Zeynel Şenol köprüsünden 2 fotoğraf

    • Facebook
    • Twitter
    • Print
    • Meneame
    • StumbleUpon
    • Tumblr
    • Digg
    • Add to favorites

  5. Mantarcılık Bölümü Yeniden açılıyor

    by Abdi IŞIK

    Bilindiği üzere Korkuteli Meslek Yüksek Okulunda, dönemin okul müdürü Prof. Dr. Orhan Özçatalbaş’ın büyük gayretleri ile ilk olarak 3 yıl önce, 2008-2009 Eğitim Öğretim yılında açılan Mantarcılık bölümüne ilk yılda 28 Öğrenci, 2009-2010 Eğitim Öğretim Yılında ise 20 Öğrenci alınmıştı. Son olarak 2010-2011 Eğitim Öğretim yılında mantarcılık bölümünü sadece 6 öğrencinin talep etmesiyle YÖK tarafından öğrenci tarafından talep görmeyen bölümler arasında yer alan mantarcılık bölümü 2011 – 2012 tercih kılavuzunda yer verilmedi. (daha fazla…)

    • Facebook
    • Twitter
    • Print
    • Meneame
    • StumbleUpon
    • Tumblr
    • Digg
    • Add to favorites

  6. Manavgat’ın İlk Rezistans İnşaatına devam

    by Abdi IŞIK

    Manavgat’ın ilk rezistans binası inşaatının devamına başlandı. HÜNKAR İnşaat tarafından 8 katlı olarak yapılan inşaat bir yıl önce şikayet edilmesi sonucu mahkeme tarafından durdurulmuştu. Manavgat Belediyesi meclis kararı mahkemeye ulaştı ve inşaatın devamına karar verildi. Atıl vaziyette bir yıl boş yere bekleyen imşaatın bir an önce biterek faaliyete geçmesini bekliyoruz.

    • Facebook
    • Twitter
    • Print
    • Meneame
    • StumbleUpon
    • Tumblr
    • Digg
    • Add to favorites

  7. ManavgatHaberi.com, Fotoğraf Yarışması düzenliyor.

    30 Aralık 2011 by Abdi IŞIK

    Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Ali Erdoğan Manavgat Haberi’nin açmış olduğu yarışmaya katılacaklarını bildirdi. Manavgat içerisinde bulunan Lise ve yüksek okul öğrencilerinin katılacağı fotoğraf yarışmasında 1. gelecek, 2. gelecek, 3. gelecek fotoğraflara ödül verilecek. Yarışmaya katılan dereceye giren fotoğraf sahiplerine başarı plaketi verilecek olup; Yarışma jürileri meslekle iç içe oluşan kişilerden oluşacak.

    • Facebook
    • Twitter
    • Print
    • Meneame
    • StumbleUpon
    • Tumblr
    • Digg
    • Add to favorites

  8. Başkan Sözen’den Yeni yıl hediyesi

    by Abdi IŞIK

    Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yeni yıla girerken engelli vatandaşları da düşünerek onların daha mutlu yıllar geçirebilmelerini sağlayacak çalışmaları da ihmal etmiyor. Başkan Sözen, dün küçük yaşta yakalandığı kas hastalığı nedeniyle yürüyemeyen 20 yaşındaki engelli Sevil İnan’ı evinde ziyaret ederek ihtiyacı olan akülü arabayı hediye etti. Engelli genç kız ve ailesi Başkan Sözen’i mutlulukla karşıladı. (daha fazla…)

    • Facebook
    • Twitter
    • Print
    • Meneame
    • StumbleUpon
    • Tumblr
    • Digg
    • Add to favorites

  9. Yeni Yıla Bakış

    by Üzeyir Lokman ÇAYCI

    Eski yıla da aynı dileklerle girmiştik
    Bir çok şeyin üstüne çizgi;
    Bir çok şeyi de sinemize çektik…
    Acı çekenleri, iftiraya uğrayanları
    Üzerlerine biber gazı sıkılanları
    Horlanan kadınları, aşağılanan insanları
    İhmal edilen çocukları, (daha fazla…)

    • Facebook
    • Twitter
    • Print
    • Meneame
    • StumbleUpon
    • Tumblr
    • Digg
    • Add to favorites

  10. Konservatuvar’ın Yeni yıl konseri büyüledi

    by Abdi IŞIK

    Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Çok Sesli Koro ve Çok Sesli Çocuk Korusu, Yeni Yıl Konseri verdi. Konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Çok Sesli Koro ve Çok Sesli Çocuk Korosu, Antalya Kültür Merkezi Aspendos Salonu’nda “Yeni Yıl Konseri” verdi. Yeni yıl konserini şefler Doç. Dr. Ahter Destan ve Nikolay Merdzhanov yönetirken, konserde Çok Sesli Çocuk Korosu 5, Çok Sesli Koro ise 9 şarkı seslendirdi. İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı, şarkılarıyla izleyenleri büyüledi. Ücretsiz düzenlenen konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

    • Facebook
    • Twitter
    • Print
    • Meneame
    • StumbleUpon
    • Tumblr
    • Digg
    • Add to favorites

  11. Önel, Yeni yılın Barış ve Huzur getirmesini diledi

    by Abdi IŞIK

    Geçen Yılda İşçinin Sokağa Atıldığı, Aydınların,Askerlerin,Gazetecilerin, Silivri Toplama Kampında Etkisizleştirilmeye Çalışıldığı, Öğrencilerin Coplandığı, Doğal Kaynakların Katledildiği ve Hoşnutsuzluğun Arttığı Bir Yıl Oldu. Yeni Yılın Bunların Aksine Savaşların Olmadığı, (daha fazla…)

    • Facebook
    • Twitter
    • Print
    • Meneame
    • StumbleUpon
    • Tumblr
    • Digg
    • Add to favorites

  12. Side Belediyesi Yeni yıla çalışarak giriyor

    by Abdi IŞIK

    Side Beldesi’nin Yalı Mahallesi’nde bulunan mevcut boruların eskiyip kullanılamaz hale gelmesi üzerine yenileme çalışmalarını başlatan Side Belediyesi; 800 metre uzunluğundaki HDPE borular ile vatandaşa sağlıklı ve güvenli bir şekilde içme suyu sağlamayı amaçlıyor. (daha fazla…)

    • Facebook
    • Twitter
    • Print
    • Meneame
    • StumbleUpon
    • Tumblr
    • Digg
    • Add to favorites

  13. Manavgat Tarihi köprü ışıl ışıl

    by Abdi IŞIK

    Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, kenti ışıklandırma çalışmalarına tarihi köprüden başladı. Yeni yıla gireceğimiz günlerde ışıklandırılıp halkın hizmetine büyük bir görsel şölenle sunulan köprüde çok ince bir çalışma yapıldı. Manavgat Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü peyzaj mimarlığı ofisince yapılan ışıklandırma çalışması kentlinin büyük beğenisini topladı. (daha fazla…)

    • Facebook
    • Twitter
    • Print
    • Meneame
    • StumbleUpon
    • Tumblr
    • Digg
    • Add to favorites

  14. Antalya’nın Yeni yıl programı

    by Abdi IŞIK

    Antalya, 2012’yi coşkuyla karşılayacak. Havai fişek gösterileriyle gökyüzü şenlenecek, kar yağışıyla Cumhuriyet Meydanı beyaza bürünecek. Yeni yılda genç-yaşlı tüm Antalyalılar eğlenceye doyacak.
    Antalya, Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhuriyet Meydanı’nda düzenleyeceği ‘Yeni Yıl Kutlamaları’nda 2012 yılını coşkuyla karşılayacak. (daha fazla…)

    • Facebook
    • Twitter
    • Print
    • Meneame
    • StumbleUpon
    • Tumblr
    • Digg
    • Add to favorites

  15. 18. Y.Yılında Osmanlı İmparatorluğu Ana okuluna önem veriyordu

    29 Aralık 2011 by Abdi IŞIK

    Osmanlı İmparatorluğu 18. yüz yılında eğitime önem verdiğini bu resime bakarak kare kare öğrenebiliriz. Belki Avrupa’nın ilk ana okulu olan Recai Mehmet Efendi Sıbyan Mektebi bunun kanıtıdır. Osmanlı İmparatorluğunun altın çağı dediğimiz 18 ci yüz yıldır. zaten Matbaanın Türkiye’ye getirilişinden sonra başlayan bir tarihtir. Osmanlı İmparatorluğu Avrupa’nın tuzaklarına düşerek yıkıma uğramıştır.

    • Facebook
    • Twitter
    • Print
    • Meneame
    • StumbleUpon
    • Tumblr
    • Digg
    • Add to favorites

  16. Bahçeşehir Koleji Anadolu Lisesi İstanbul’da

    by Abdi IŞIK

    Üniversite hazırlığa erken başlayan Bahçeşehir Koleji Anadolu Lisesi bu yıl sadece 9.sınıftan öğrenci alarak eğitim hayatına başladı.Konuyla ilgili bilgi veren Müdür Yardımcısı Şerafettin AVCI, 9-A sınıfıyla İstanbul gezisi yaptıklarını söyledi. Gezide birincilerin okulu Bahçeşehir Fen ve Teknoloji Lisesini, Bahçeşehir Üniversitesini, İstanbul Üniversitesini ve İstanbul’un tarihi ve kültürel alanlarını kapsayan üç günlük bir gezi yapıldı. (daha fazla…)

    • Facebook
    • Twitter
    • Print
    • Meneame
    • StumbleUpon
    • Tumblr
    • Digg
    • Add to favorites

  17. Manavgat Resimlerine doyulmuyor.

    by Abdi IŞIK

    Manavgat resimlerini her fırsatta çekerek mutlu oluyor insan. Bu kadar güzel tabiyatın içerisinde yaşıyoruz. Ancak uzak kaldığımızda buram buram tütüyor içimizde. Bir an önce dönesin ve ter temiz okjizeni alasın geliyor.

    • Facebook
    • Twitter
    • Print
    • Meneame
    • StumbleUpon
    • Tumblr
    • Digg
    • Add to favorites

  18. Uyanık Konyalı’nın haline bakın! Git-gel Konya 8 saat

    by Abdi IŞIK

    Burası Kamboçya değil! Manavgat Perşembe pazarı civarıdır. Ne kadar tavuk’u, horozu, ördeği ve hindisi varsa pazarda satışa getirmiş! Satarım kredi kartımın borcunun taksitini öderim mantığı ile satışa sundu ancak hiç bir alıcı çıkmayınca elinde kaldı yazık. Yılbaşında sanki Manavgatlılar tavuk veya hindi yiyecek düşüncesiyle bir tane bile satamadan gerisin geriye Konya’ya götürdü. Halbuki tavukları 1 liraya döner yapsa idi hepsi tükenmişti.

    • Facebook
    • Twitter
    • Print
    • Meneame
    • StumbleUpon
    • Tumblr
    • Digg
    • Add to favorites

  19. Akaydın, Antalya Mahalle Halkıyla iç içe

    by Abdi IŞIK

    Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, Kepez’e bağlı Baraj, Sütçüler ve Kuzeyyaka mahallerini ziyaret ederek, vatandaşla buluştu. Yatırımlarını anlatan Başkan Akaydın, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi, çözüm için bürokratlarına talimat verdi. (daha fazla…)

    • Facebook
    • Twitter
    • Print
    • Meneame
    • StumbleUpon
    • Tumblr
    • Digg
    • Add to favorites

  20. Belediye Hizmet Binası Yeniden ihale edildi.

    by Abdi IŞIK

    Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, inşaatı yarım kalan yeni hizmet binasının tamamlanması için yeniden yaptığı ihaleye 7 firma teklif verdi. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan ve inşaatı yarım kalan belediye hizmet binasının tamamlanması amacıyla Ağustos ayında açtığı ancak teklif veren 4 firmanın gerekli yeterliliğe sahip olmaması nedeniyle iptal edilen ihale yeniden gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Danışmanlar Ofisi’nde yapılan ihaleye 7 firma katıldı. (daha fazla…)

    • Facebook
    • Twitter
    • Print
    • Meneame
    • StumbleUpon
    • Tumblr
    • Digg
    • Add to favorites

  21. MHP Manavgat Fransa’yı kınıyoruz.

    by Abdi IŞIK

    Türkiye Fransa ilişkilerinde çok ağır ve telafisi zor yaralar açacak olan Fransa meclisi genel kurulunun, 1915 olaylarıyla ilgili Ermeni iddialarının reddinin suç sayılmasını öngören yasa teklifini kabul etmesini Türk Milleti olarak şiddetle kınıyoruz. (daha fazla…)

    • Facebook
    • Twitter
    • Print
    • Meneame
    • StumbleUpon
    • Tumblr
    • Digg
    • Add to favorites

  22. Ak Parti Manavgat Tüm İnsanlığın yeni yılını kutladı

    by Abdi IŞIK

    Ak Parti Manavgat İlçe Yönetimi ve Başkan Nejat Tığlı Yılbaşı mesajı yayınladı. “Sevinç ve hüzünleriyle bir yılı daha geride bırakırken millet olarak 2012 yılına başlamanın umut ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz 2011 yılı, Türkiye’nin ekonomik, siyasi, sosyal ve kültürel alanda geliştiği,yeni başarılara imzaların atıldığı, dünya üzerinde olumlu izlerin bırakıldığı bir yıl olmuştur.. (daha fazla…)

    • Facebook
    • Twitter
    • Print
    • Meneame
    • StumbleUpon
    • Tumblr
    • Digg
    • Add to favorites

  23. Her Üç Kişiden Biri Verem Mikrobuyla Karşılaşıyor

    by Abdi IŞIK

     Manavgat Toplum Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr.Aşur EKER: Dünya nüfusunun üçte biri verem mikrobu ile yüz yüzedir. Bu insanların % 10’ u hayatlarının bir döneminde verem hastalığına yakalanacaktır.
    Dünyada her yıl yaklaşık 9 milyon kişi verem hastalığına yakalanmakta ve yaklaşık 1,7 milyon insan buna bağlı olarak ölmektedir. Sebebi belli ve kolayca tedavi edildiği halde en çok ölüme neden olan hastalık veremdir. (daha fazla…)

    • Facebook
    • Twitter
    • Print
    • Meneame
    • StumbleUpon
    • Tumblr
    • Digg
    • Add to favorites

  24. Manavgat Resimlerine devam

    28 Aralık 2011 by Abdi IŞIK

    Manavgat’ın tarihi antik şehri Selaukela aslında ROMA dönemine ait inşaatçılık okulu olmasına karşılık bizler burayı turizme açamadık maalesef! İlk defa bu kadar tepelik olan şehrimizin resmini bu kadar uzaktan yakın gibi çektim. Bunun yanında Büyük Şelalesinin doğu kısmından çektiğim fotoğraflar armağanımız olsun

    • Facebook
    • Twitter
    • Print
    • Meneame
    • StumbleUpon
    • Tumblr
    • Digg
    • Add to favorites

  25. Büyükşehir’den Aksu’da Mezarlık hizmeti

    by Abdi IŞIK

    Antalya Büyükşehir Belediyesi, Aksu’da mezarlık birimi kurdu. Daha önce Aksu Belediyesi tarafından yürütülen mezarlık bakım ve defin işlerini Büyükşehir Belediyesi üstlendi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar İşleri Şube Müdürlüğü, daha önce Uncalı’da bulunan Mezarlık Müdürlüğü’nden yürüttüğü mezarlık hizmetlerini artık Aksuluların ayağına götürüyor. (daha fazla…)

    • Facebook
    • Twitter
    • Print
    • Meneame
    • StumbleUpon
    • Tumblr
    • Digg
    • Add to favorites

  26. Manavgat Belediyesi Yetkililerine duyuru

    by Abdi IŞIK

    Manavgat Belediyesi Sıcak Asfalt ve kaldırım çalışmaları yapıyor. Bu güzel çalışmayı yapanları kutlarız. Ancak Mehmet Akif Caddesinde geçtiğimiz gün yağan yağmurla birlikte biriket örülerek yapılan istinat duvarı çöktü. Yine biriket ile aynı duvarı örerek kaldırım yapma anlayışına ne denir. Bir daha mı çoksün denemesini mi yapıyor. Burayı yapan şahıs. Akıl var mantık var! Betonla demirle yapılacak bu duvarın sağlam olmasını bilmiyenimiz. yok. Topu topu 3 veya 4 metre yeri rezilce yapmaya çalışan anlayışın haline bakın. Umarız yöneticilerimiz olayın farkına varır.

    • Facebook
    • Twitter
    • Print
    • Meneame
    • StumbleUpon
    • Tumblr
    • Digg
    • Add to favorites

  27. MASİAD’dan İş Kadınlarına Mikro Kredi

    by Abdi IŞIK

    MASİAD Girişimci İş Kadınları Kurulu olarak ‘EN iYi SOSYAL SORUMLULUK PROJESI’ ödülüne layık görüldüğümüz ‘Potansiyel İş Kadınları Fuarı’nın bu yıl 3.sünü düzenleyeceği Amacı ; Kadınlarımızın girişimcilik ruhunu ortaya çıkartarak ‘İş Kadını’ olma yolunu açmak olan fuarımız başarıya ulaştı. El sanatları ve gıda kategorilerinde üretici kadınlarımızın tanıtımlarını yapabildikleri , ürünlerini sergileyebildikleri fuar stantları iş yerine dönüşüyor. (daha fazla…)

    • Facebook
    • Twitter
    • Print
    • Meneame
    • StumbleUpon
    • Tumblr
    • Digg
    • Add to favorites

  28. Büyükşehir’den Haskızılören’e Muhtar evi

    by Abdi IŞIK

    Antalya Büyükşehir Belediyesi, sel felaketinde büyük hasar gören Serik’e bağlı Haskızılören köyüne muhtarevi yapıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Ekim ayında sel felaketinde büyük hasar gören Serik’in Haskızılören köyüne desteklerini sürdürüyor. Olayın yaşandığı andan itibaren bölgeye yardım elini uzatan Büyükşehir Belediyesi, Haskızılören’e şimdi de muhtarevi yapıyor. (daha fazla…)

    • Facebook
    • Twitter
    • Print
    • Meneame
    • StumbleUpon
    • Tumblr
    • Digg
    • Add to favorites

  29. Metin; Üreticimizin her zaman yanındayız. Kararlıyız Güçlüyüz biz çiftçiyiz

    by Abdi IŞIK

    MZO Manavgat Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin, bu gün Taşağıl Zeytinyağı Fabrikasının çevreyi kirletiyor yayını ile ilgili fabrikada basın açıklaması yaptı. Metin şunları söyledi. Bazı çevreleri rahatsız ettik çünkü 10 kilo zetinyağına 1 kilo alıyoruz. O fabrika sahipleri 2009 da 8 kilo yağ karşılığında 1 kilo alıyorlardı. 2010 yılında 7 kiloya karşılık 1 kilo yağ almaya başladılar.Ne yazık ki odamızın uyarılarını dikkate almadılar ve 6 kilo yağa karşılık 1 kilo yağ aldılar. Biz üreticimizi düşünerek 1/7 üzerinde ısrar ettik. Ancak bildiklerini okudular. (daha fazla…)

    • Facebook
    • Twitter
    • Print
    • Meneame
    • StumbleUpon
    • Tumblr
    • Digg
    • Add to favorites

  30. Cryristal Hotels MYO’yu Pilot Okul seçti. Mezun olan öğrencilere iş veriyor

    by Abdi IŞIK

    Türk turizmine 12 otel ile katkı sağlayan Crystal Hotels Resort Spa, Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulu’nu pilot okul seçti. Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekkulu’nda Crystal Hotels Tanıtım ve İstihdam Toplantısı yapıldı. Mehmet Akın Konferans Salonu’nda öğrencilere yönelik gerçekleştirilen tanıtım toplantısına Crystal Hotels Resort Spa İşletme Müdürü Zafer Birişik ve Crystal Hotel Admiral Resord Suit Spa FB Müdürü İsa Gökmen ile İnsan Kaynakları Müdürü Tercan Gürbüz katıldı. Toplantının açılış konuşmasını A.Ü Manavgat Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Ali Erdoğan yaptı (daha fazla…)

    无觅相关文章插件,快速提升流量

    • Facebook
    • Twitter
    • Print
    • Meneame
    • StumbleUpon
    • Tumblr
    • Digg
    • Add to favorites